Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara glad. Sluta intala mig själv att jag är lycklig, utan KÄNNA att jag är det.


mina tårar har iallafall varandra
men för mig finns ingen




Fri vers av Jesssica
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-29 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesssica
Jesssica