Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

George

När avståndet var nära
då kändes det bara lite

Men nu är avståndet flera land ifrån oss
och det känns mera

saknaden växer
känslorna stärks
jag vill bara ha dig här

din kropps närhet
ditt medvetandes närhet

min hand omfamnad av din hand.


<3




Fri vers av Jesssica
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-05 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesssica
Jesssica