Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför gör du såhär? är det pga mig?

Det känns som att man är annorlunda
FÖR ensam
för onormal
för olycklig

när man sitter där och skrattar med alla
och sen känner man hur skrattet avtar

försvinner någonstans
och någon underlig känsla börjar märkas av i magen

sedan känns det i halsen

tränger sig uppåt

man reser sig upp
går därifrån
helt ensam
in på toaletten

och bara gråter.




Fri vers av Jesssica
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-03 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesssica
Jesssica