Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänd kärlek




Om Du är

i en besvärlig situation

kan Du sända ut kärlek


Kärlek helar och skyddar dig


Villkorslös kärlek är

att själv vara källan

till kärlek,

i stället

för att vänta på

att någon annan

ska vara det


Villkorslös kärlek

transformerar rädsla


Rädslan är

en plats inom dig

som

ännu inte upptäckt kärleken


Sänd kärlek

till

ditt förflutna


Sänd kärlek ...






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 554 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-03 21:47



Bookmark and Share


  mare VIP
..verjkligen sant.....kärleken är störst....och berör...........
2008-06-04

    Lindizz
Har läst denna flera gånger, mycket fin text.
2008-06-03

  charlotte hedendahl
En mycket vacker text!
2008-06-03

  anits VIP
vackert du uttrycker dig
väldigt bra, förstår precis
vad du menar dina känslor
2008-06-03

  Havsbris
Finns personer som
låser allt inuti utan
att låta andra veta eller
delar sina smärtan och även glädjen...

Vi är inte så, jag skulle inte orka;
men vad ska man göra, alla är
olika; vi som gärna kan hjälpa
om vi är frågade om, blir
-impotenta- framför sådana
situationer... men vi lider eller
skrattar med de vi älskar, när
de gör det...

Men anser de hur mycket är
svårt till oss sådan tystnad?!
undrar, annars skulle de
öppna sig och delar med sig
på gott eller ont...

Enastående text som vanligt!!
Jag förstår dig perfekt!!

*****
2008-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Som jag ser det är villkorslös kärlek att vara mottagare av och att sända vidare villkorslös kärlek. Jag kan aldrig vara dess ursprung.
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic