Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nya tag

 

vill kasta mig ut

leva på riktigt

göra alla de där sakerna

jag drömt om

resa dit ingen annan varit

sjunga högt

spela alla instrument

älska passionerat

leva spännande

vara spännande

möta livet

 

men jag tror jag börjar på måndag

 

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 393 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-03 23:15



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Jo, ibland blir man nästan för trött bara genom att tänka på allt man vill göra. Detta känns väldigt bekant. Bra uttryckt!
2009-01-12

  karenina VIP
en stark längtan över de här orden, en stark livslust och längtan efter att kasta sig ut i det okända. men... våga redan idag! :-)
2008-06-11

  Bjarne Nordbö
På måndag funkar aldrig. Höll på ett halvt liv med det. Det är bara nu som gäller, och jag tror du vet. Ska du med till Kina....
2008-06-07

  charlotte hedendahl
Härlig livslust i dessa rader! Känner så väl igen mig i denna dikt!
2008-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Varför inte?
En dag så god som någon...
Eller...tvekar du...?
2008-06-03

  Fredrik P. VIP
livet är den nya dagen,
kanske redan i morgon...
känner mycket för diktens
livslust. Bra!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Noomi