Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snällhet är klart underskattat

 

 

jag är en snäll människa
det är därför jag möter dina kyssar
varsamt och mjukt klär av dig
plagg efter plagg och slänger
dem i en liten hög på golvet
 
som känner stor mänsklig sympati
för jag placerar dig så mjukt
men ändå bestämt på stolen
som jag ställt mitt i rummet
för just detta ändamålet
med den bästa av intentioner
det märker du när jag med känsliga händer
binder
dina händer och fötter vid
stolens ben och lägger ögonbindeln
över dina glänsande ögon

med mig är du fullkomligt trygg
det lär du dig i ett tidigt skede
när jag smeksamt kysser din hals
dina läppar örsnibbar bröstvårtor
och slickar insidan av dina lår
för även om jag lustfyllt biter dig
och eggas ännu mer av din njutning
att smaka slicka nafsa lite mer
suga på dina bakbundna fingrar
tills du ryser och stönar av välbehag

så skulle jag aldrig göra dig illa
och jag frågar om du är törstig
du svarar lite viskande ja
så jag för med moderlig ömhet
något svalt att dricka mot dina läppar
vi vet båda att kvällen är lång
jag är ju en snäll människa

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-05 06:26



Bookmark and Share


    Noomi
mm.. jag vet att du är snäll..
och det är jag med.. ;)
2008-06-05

    Trast
Oväntat intressant innehåll dolde sig bakom titeln!
2008-06-05

  Lena Krantz VIP
Det klart att du är en snäll människa...*ler rart*...mjuk erotik så här inför helgen!
;o)
2008-06-05

    Askes
Ah, den här är riktigt snygg!
Kul att man kan läsa den på flera vis - dels från första till sista raden, dels bara de fetstilta.
Bra!
2008-06-05

  Carola Zettergren
Mycket bra författat..en suggestiv text som får mig att fundera;åt alla möjliga håll,det gillar jag!!!!
2008-06-05

  berxper
Tillit och ömhet är grundläggande i den allvarsamma leken ;)
Att (låta sig) vara fullständigt utelämnad kräver detta.
Inte bara i denna erotiska lek utan även i livet.
Du skriver eggande och med en djupare värme!
2008-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol