Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag har fortfarande kvar smaken av dig på mina läppar

En smekning
En vibration.
En balansrubbning.

Dina händer överallt.
Men ändå inte.
Din andedräkt överallt.
Men ändå inte.

En förening bortom vett och sans.
Tankar som virvlar tillsammans i extas.
Vi är där.
Du och jag.
Vi är ett.
Fast ändå inte.

Kan man ha sex med någon fast man inte har det.
Kan man känna någons beröringar fast man inte gör det.
Kan man känna kyssar fast de inte finns.

Ett sexuellt möte utan gränser.
En urladdning som var väntad.
Ett underbart minne i min mentala sfär.
En verklighet som är en fantasi.

Men det är inristat i mitt medvetande.
Så jag vet att det har hänt.

Jag gränslade dig med kraft.
Och tittade dig i ögonen när du kom djupt inne i mig.
Jag vet att det har hänt.
För jag har fortfarande kvar smaken av dig på mina läppar.





Fri vers av Glittra G
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-06 15:25



Bookmark and Share


  häxanmara
Nice..
2008-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Kanske saknades den där djupa kontakten...
2008-06-06

  Dr Jimmy Johansson The 777
En erotisk retning, förbi allt förnuft.
2008-06-06

  korpfjäder
Fantasi kan göra underverk!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G