Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från sumit på Ängsbacka


känsla

Ett hölje av fåglars glädje runtom

jag slår mig ner i solstolen

blundar och fyller mig med den morgonen

i tystnad

igenkännande och

kärlek

*

In i skogen och ut i livet med

och utan rädsla sitter jag nu


Vad som skall komma visar sig

Nu finns bara nu och

osäkerhetens kappa ligger på golvet

 

En del i min process

ett prov på mod

och ett sant försök för tillitens

växande




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-06 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson