Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam med dig

Ingen ser att jag är ensam, när jag är ensam med dig.

Ingen ser mig vackla osäker när du igen ger vika.

Vi är skapade att vila, tätt slutna mot varandra,

och se det egna hjärtat i den andres ögon.


Ingen ser mig falla när du inte möter.

Falla in i ett annat land, ett annat liv.

En ensamhet där jag är någon,

jag inte själv tycker om.




Övriga genrer av Attimi
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-07 00:16



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Följsamt och vackert beskriver du ensamheten, och ger antydan till en bild att fästa den på. Stiligt.
2008-06-07

  Marreb
Vackert. Njuter av ditt språk.
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi