Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss leka

Låt mig dig få smeka
låta tungan slicka huden din
hör dina upphetsande ljud

Tänk vi ligger på en strand
utan att vi har några band
låt oss älska och ge allt och
hoppas att det blir en palt




Fri vers av Sexologen
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-07 18:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det blir väl snarare en pilt i så fall...
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Sexologen