Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla homomobil


Jag sitter här på gården
med den gamla forden
den vill inte starta
hur jag än tjatar

Men kärleken är hård
även på våran gård
och det är det som hon gillar
när jag henne i skrevet pillar

Jag tar mig ut och joggar
när jag inte groggar
Men mest jag längtar till min säng
där jag tar en liten sväng

Jag ser hennes sköna lack
och tar mig till närmsta mack
Där jag henne vill tanka
min kära Bianca









Fri vers av Sexologen
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-12 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sexologen