Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stången är hal


Nu är det snart sommar igen
och stången ska fram igen
Ståtlig och stolt
i byxan jag dolt

Skruden den sköna
du kan prydda med gröna
Sugg mig på tratten
snart kommer natten

Längtan är stor
idkar du hor
så snyt dig näsan
så kommer där snor








Fri vers av Sexologen
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-01 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sexologen