Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om igen och åter omigen kan aldrig få nog.


puss o kram

puss o kram du sa till mig.sen lämnade du mig,för att gå till din man.här ligger jag naken,o tittar på den styva staken.varför har du alltid så brått,när vi har det så gott. jag som vill älska dig,och inte bara mig.nu får jag ta saken i egna händer,men det är ej något som mig tänder.varför blir våra stunder så få ,det ända jag önskar är att det för oss skall gå.längtar till nästa gång,ligger här med min klagosång.




Fri vers av Sexologen
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-10 21:42



Bookmark and Share


  karenina VIP
poor man ;-)
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Sexologen