Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okänd beröring?


Herregud! Jag är naken
det är någon som smeker mig i baken
Vem kan det vara
kan det vara Sara

Är där någon som kan på denna fråga svara?







Fri vers av Sexologen
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-01 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sexologen