Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höprassel


Lika barn leka bäst
jag har en gammal häst
som står i sitt stall
när jag drar min trall

Höet prasslar nu så gott
när hon uti dosan fått
Skriker som en stucken sugga
när hon på min dolme tugga











Fri vers av Sexologen
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-01 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sexologen