Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunde inte .......




Om

Du lär dig

att hitta glädje

i det lilla

blir

livet

så mycket roligare



Allt

som

hade hänt dig,

kunde inte gå förbi dig



Allt

som

hade gått förbi dig,

kunde inte hända dig....




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 318 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-07 20:05



Bookmark and Share


  Quasimodo
Kloka tankar för det som blir, för vad som är meningen för att annat ska kunna bli !!!
2008-06-08

    £isa
Mycket sant, och mycket bra skrivet i sin enkla form.
2008-06-08

    Mr.painter
Braaaaa
2008-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Mycket klokt och sant.
2008-06-07

  Carola Zettergren
Ah okey!
2008-06-07

  Carola Zettergren
Flåt missade ett u i superdupersnyggt..
2008-06-07

  Carola Zettergren
SPERDUPERSNYGGT!!!
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic