Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klippan



Om jag vore en klippa
skulle jag stå vid kusten
se ut över havet
och en liten del
av evigheten

P.G 20080625




Fri vers av Peter G VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-25 22:40



Bookmark and Share


  ia VIP
mycket vackra ord
havet är alltid föränderligt, och starkt.
klippan är som en spegelbild...

kanon
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP