Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

destination. noll.



Det var sent
det var mycket sent
jag såg hur du blundade
lutade dig hårt mot kosmos
kände din hand
förstod att du var på väg
på en resa med gammalt bagage
du reste från ett öde hjärta
tills dimmorna gömde dig

och alla stenar
du lastat
bar dig ut
på djupt
vatten

P.G 20080609




Fri vers av Peter G VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-09 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP