Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro inte

 

att jag nöjer mig
med de timmar av magi
som jag hittills fått uppleva

med dig

att jag skulle nöja mig

vore
som om universums all expanderande materia
skulle sakta in och vända sig om

stanna till
i sin oändliga framåtrörelse
och ta ett steg tillbaka

och ja, du vet - helt enkelt nöja sig

en absolut fysisk omöjlighet..

(skrattar mjukt)

det du ger mig
är som imploderande sagor
där njutningen är magnifik
sagor - så kärleksfulla erotiska
bejakande

du ger mig
kvittot på myten om allt liv

som tystnadens stillhet mellan våra andetag

du har åsamkat mig Passionen

där stormen som rasar i mig
inget öga har

det tomma vakuumet syr ihop alltings riktighet
det uppriktiga alltigenom sanna

visst räknar vi realistiskt
med en sömsmån
av otillräcklighet

fast vi båda vet
att vi nu hittat hem

 

den hetta

som bränner mig till gnyende aska

finns inga ord för
bara en ödmjuk vetskap om

att allt är exakt så

som det är ämnat att vara

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 347 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-06-12 12:29



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
\"du har åsamkat mig Passionen
där stormen som rasar i mig
inget öga har\"

Härligt så härligt med passionen, kärleken och erotikens lustar grattis Nattviolen, du har funnit livet livet självt!
2008-06-15

  Ronny Berk
vackerheter och finsaker i den pasionens utmanande posei...ja...
2008-06-14

  Lyckohäxan Enediel
Åh käre tid så glad man blir av den här! Säkerheten och vissheten är så stark här upplever jag och ååh så nice :)
\"den hetta

som bränner mig till gnyende aska\"
Aaaaah! Så gött! som en östgöte skulle ha sagt ;)
2008-06-13

  Bjarne Nordbö
Grattis.
2008-06-13

  Quasimodo
Fint för det att aldrig bli nöjd, mätt eller däst, utan viljan och hungern för bättre och mer !!
2008-06-13

  Aisha VIP
....fantastiskt skrivet...
....helt mitt i prick....!
underbart!
A.
2008-06-13

  Lena Krantz VIP
YES!!!
The power of passion
OBS! Min första kommentar på engelska
2008-06-12

  SeXara
Wow, vilken power! Härliga energier och underbart flöde
2008-06-12

    ej medlem längre
Du ger mig kvittot... Ja.. denna lilla strof säger mycket... Denna kärleksförklaring är underbar. Kort och gott!
2008-06-12

    Askes
Nykär och glad, kan det bli bättre? :)
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol