Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem var den ?




Hade musiken

verkligen varit

en del av mitt liv


Hade Du

verkligen varit

en del av mitt liv


Hade .......


Vem var den

som

gav kärleken namnet kärlek


Jag undrar,


Är det inte bättre

att

det fick namnet döden


När älska på riktigt betyder dö




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 506 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-08 10:10



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Hat o kärlek, så nära, som liv o död.. Att älska fullständigt är att förlora sig själv och finna någon ny och sedan finna sig själv igen..
Sorgset vackert !
2008-06-09

  Heiven
suck,,,känslan är nog det att man faktiskt inte bryr sig om vad man är när man älskar...mkt bra Stela!
2008-06-08

  Larz Gustafsson VIP
I en viss bemärkelse betyder det att dö.
Man måste dö bort från en del själviskhet för att kunna mötas på halva vägen t ex.
2008-06-08

  Quasimodo
Att älska är både att leva och dö, hela tiden och jämt, fint här !!!
2008-06-08

  Carola Zettergren
Fint det här med!
2008-06-08

  Carola Zettergren
Kärlek är verkligen ett ord att fundera kring!!!!
2008-06-08

  genni VIP
får en att tänka till lite, fint...
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic