Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som solen som när den reser sig över horisonten


gör


att stjärnorna försvinner

men ändå består



Du

är

som .......



Du

är mitt öde


och


Jag

är din sanning



Till Dig

min själ skriker


Till Dig

öppnades mitt hjärta



Nu vet jag

vad

mitt hjärta rymmer







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-08 18:17



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Vilken underbar hyllning till kärleken
så vackert
Anna-Karin
2008-06-10

  Havsbris
som en dans,
bra att du vet
vad allt handlar
om...

fina rader och
känsliga som alltid!
2008-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Vackra rader, Stela.
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic