Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom bara




Jag vet nu

varför Du kom

igen

i mitt liv

efter alla dessa år


Du kom bara

för att

göra slut

med

mitt hjärta


med

min själ


med

mitt liv


med mig .......


Jag litade

på dina lögner


Jag trodde

du älskade mig


men


så fel jag hade


Den du älskade

var någon annan, tyvärr



Hur kunde jag lita på Dig




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 497 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-09 17:01



Bookmark and Share


  dalida_bl
Varje saga har sitt slut.....försök tolka kärlek på lite mer romantiskt sätt....*ler busigt*

D
2008-06-09

  Nasrin
vackert och stark!
2008-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Snygg förlängning där.
Vem i hela världen kan man lita på? (Hoola Bandoola Band)
2008-06-09

    ej medlem längre
det du beskriver har jag upplevt varje dag i över ett år. Jag hade svårt att sätta ord på det själv. Tack för att du gjorde det åt mig
2008-06-09

  charlotte hedendahl
Sorgligt och smärtsamt!
2008-06-09

  mare VIP
..så blir det när kärleken tynar bort....sorgligt......
2008-06-09

  Quasimodo
Smärtsamt och ont för det som ska bli klart att lämna !!
2008-06-09

  Havsbris
men kanske bättre
att veta det än att
drömma hela livet för
det
som inte kommer?!
Undrar...

Djupt sorligt, hoppas
att allt är inte bara
så...
2008-06-09

  Larz Gustafsson VIP
Ungefär som vandraren, som Nordman sjunger om, han som kommer bara för att gå...
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic