Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer aldrig att veta det




Jag brukade säga

många gånger

\" Jag mår inte bra ....... \"


men


Du litade inte

på mina ord


och


Nu undrar Du

Vad hände med mig ?



Jag brukade säga

\" Jag är stark, känslig och stolt .......\"


och


Jag vissade dig

att jag inte ljuger



Jag har varit stark

alla dessa år

och

kämpat för oss


Jag har varit för känslig

för

jag älskade dig


Jag har varit för stolt

att

lämna dig

När jag älskade dig

som mest



Du undrar nu

har jag lämnat dig

eller ej


Min stolthet

lämnade dig


men


Min själ

gjorde inte det



Du lever fortfarande

i mitt hjärta

och

i min själ


men


Du vet inte det

och

Du kommer aldrig

att veta det



Jag hoppas min vän

att

Du aldrig ska förlora

den du älskar


och


Den Du älskar

aldrig förlorar Dig



Jag hoppas min vän

att

Du ska få svar

på alla dina frågor



Jag hoppas

Du ska få svaren

utan att behöva fråga



Jag hoppas min vän

att

Du aldrig

ska förlora

den Du älskar


och


Den du älskar

aldrig förlorar Dig





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 355 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-09 18:46



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Känslosamt och starkt...
2008-06-09

  Teresia Ridell
Känns igen...och förbannar tyst varför det ska behöva vara så jäkla svårt..när allt finns där egentligen...
Snyggt !
2008-06-09

  Nasrin
kärleksfull, smärtsam och stark trots att det bränner i själen.
Mycket vackert skrivet!
2008-06-09

  Havsbris
så mycket ont och
smärtan kan en människa
gör till andra, är det
kärlek?

inte i mina idealer eller
kärlekens regler...
blir man absorberad på
det sätt blir man sjuk
om inget gör eller reagera
på annorlunda sätt!!

Livet är för dyrbar för att
inte leva, innan för sent,
bättre att se klar och byta
väg...

synd att ser andra lida
på det sätt!! Tänk på dig!!

varm kram
2008-06-09

  mare VIP
...så blandade känslor....vemod och sorg.........men ändå fin....
2008-06-09

  anits VIP
Mycket starkt och ödmjukt
2008-06-09

  anits VIP
Kärleken känns som den finns
men ändå inte
väldigt sorgligt
2008-06-09

  genni VIP
känns som sorg och kärlek
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic