Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farvälkyss

Jag minns inte vad jag sa
när du kysste mig hejdå
Jag minns bara dina torra läppar
tryckta mot mina
som ett försök till att
gottgöra och förtränga
det som aldrig blev




Fri vers av KremlingeN
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-07-02 12:35



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
"dina torra läppar
tryckta mot mina"

där fångar du den förlorade eller aldrig funna kärleken
2005-07-09

  Hans w-art Westlund VIP
"dina torra läppar
tryckta mot mina"

där fångar du den förlorade eller aldrig funna kärleken
2005-07-09

    ej medlem längre
Bra! Gillar speciellt:
som ett försök till att
gottgöra och förtränga
2005-07-02
  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN