Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 små ord...

Bara tre små ord
Tre ord, ovanligt kraftfulla
De betyder något

Många tårar kom
När jag trodde att jag höll på att mista dig
Är inte bra på att prata om sådant
Så jag skriver istället;

Jag älskar dig

Jag vet
Du har sagt det till mig
Jag är den du bryr dig om mest
Och du har inget problem med att säga

Att du älskar mig

Så fort du säger det
Blir jag stel
Varm
Jag får bekräftat vad jag egentligen redan visste

Du älskar mig




Fri vers av Disse,
Läst 632 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-10 00:07



Bookmark and Share


  Havsbris
så vackert,
om alla kunde anse
det du ser och känner,
allt skulle vara så
annorlunda ut...

varför ska man inte visa
till den som man älska
de sanna och rena känslor?!

Till vem då ska man göra det??

Livet är kort... älska man, så
ska man säga!!

Utmärkt skriven och fångad!!
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Disse,