Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodbad.

en droppe av nyspillt blod
forsar numera genom smärtans eviga flod
en lång resa har den framför sig
tillräckligt lång för att dra ner både dig och mig

endast de starka står ensamma kvar
har redan hittat deras kall, deras svar



2 droppar av nyspillt blod
forsar ännu en gång genom sorgens flod

flickans hjärna, en enda röra
de tre betydelsefulla orden
är allt hon önskar höra

lika svart som det dominerande mörkret utanför
är hålet i hjärtat
som aldrig upphör.




Fri vers av Disse,
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-30 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Disse,