Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är snart?

snart
snart har jag allt
jag önskat.

men vad fasen är snart?




Fri vers av Disse,
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 17:11



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Det är det dära som man vill ha sagt då nuet inträder och då öinblicket just har lämnat in
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Disse,