Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansen på rosor.

Så stod jag där
Överlycklig, nästan kär
Nervös som tusan var jag
Att dansa med honom, gör man inte var dag...

Jag vet att det aldrig kommer bli något med han
Men den dansen, ja den var för bra för att vara sann…

De minuterna kommer alltid finnas i mitt hjärta
Och var lugn, det är helt utan någon smärta.

Ja, jag minns den dansen som igår
Och fortfarande rysningar i kroppen jag får
Minns hur lycklig jag var
Så glad att jag fått ett ja till svar!




Fri vers av Disse,
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-18 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Disse,