Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttrycker mig i ord

Jag uttrycker mig i ord
Det hjälper mig att stanna kvar på denna jord
Det enda jag hör är min penna som skrapar
Medans jag dumma dikter skapar

Olika former och bokstäver överallt
Konstigt att de kan beskriva i stort sätt allt
Ja, jag uttrycker mig i ord
Eftersom de hjälper mig att stanna kvar på denna
förundransvärda jord

Skriver när jag någon speciell känsla har
Eller när jag tvivlar på
att det finns något att leva för kvar
Jag vet att jag sagt det förut
Men orden tar aldrig riktigt slut

Och det är jag glad för

För de orden…
Hjälper mig stanna kvar, på jorden




Fri vers av Disse,
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-15 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Disse,