Utifallattlägen är också lägen.. :)
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kampdikter finns dom? Även mot skvaller?
Utifallattlägen är också lägen.. :)



Förutfattade meningars väg genom stan



 
Tänk vad simpelt det vore 
om alla stod för sin egen tro,
utan att lägga ”sanningar” över andras.
 


Stön, bön och ondskas aska
sprides bäst med
sladdertaska!! sa tanten och fnyste.
Mormor var tyst
men visste mest, underligt säg?
Inte alls. Jag var där.
Byn lämnar info i mysiga kök.
Byn lever på social atmosfär.
Mormor var eremit tyst. Aning tvär.
Visste att tunga besitta.

Lämna mig bara utanför sånt.
Jag går själv Eremitens Stig.
Livet är inte bu eller bä.
Livet är mitt val att
släppa lammen fri sen
ge spökena jobb!! Med en sång!
Bä eller bu. 
Eller båda för jämvikt sen
skaka en kedja i språng.

Dessvärre, kan tyckas
för vänlighets skull, men
se inte skogen för träd
ja, dom växer långsamt och återför
tull.

Mitt mellan ullfiber 
rassel i kedja
hittar jag min diamant.
oslipad rå och hård noga vald.
Skär genom skärseldskant.

Oavkortat öppet och återgivet
In Real Document’s om så krävs.
Av försvar drivet kallt och
leende följer på 
RockOn och röj överallt.

Gärna andras fördom och tro
om det som endast är just
bara tro;
I form av andras snickrade 
finkänslighet att slaska i
”Morgonskandalens
utgivna blaska!”

och hörsägens eviga jidder
om vad som har hänt
om vad som är sant
om Hänt och i Veckans Wow!
satt på pränt

och jag spär gärna på lögnen totalt!
bara för nöjet att se sista minen
av undran och flinen om
Kejsarens Kläder på Bal
Gör min lycka total och vidareför
dina trosfrön för sådd.

Plantan ska visas på torg!!
På plakat!!
Evigt är Ordets Mandat när
röstaren finner sin röst vara lögn
är nesan blott 
Eget från gnat. Ät Oblat!

och köket är öppet för trivsel



Mvh//

Bitr.Ghostjournalist med egen verklighet/verksamhet. 

(Träffas säkrast under granen, vardagsnätter vid tjärnen.
Gloende på flöte, och nattljus på nosen.)




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-10 04:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri