Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får möta så otroligt mycket vänlighet, inte minst från ungdomar, att jag aldrig upphör att förvånas. Tillägnar dem denna lilla vers


Vet inte varför jag lever

Vet inte varför jag lever
men lever det gör jag ändå,
har aldrig hört till de säkra
som vet var skåpet ska stå.
Dock ständigt besannas det ordet:
vad du ger, det ska du och få
och fast ofta jag tvivlar på himlen
så finns kanske himlen ändå




Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-10 06:16



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycker vackra undringar och tankar....
blir berörd
2008-06-10

    sunnanvind
funderingar ...tankar...undringar...tack för att di delger så fint!
2008-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Den finns, broder
En dag ses vi där. På glashavets stränder med palmblad i händerna. Mot alla odds, men på grund av Guds oändliga nåd.

En mycket fin dikt har du skrivit!
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP