Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

känslan
av att åka iväg
från dig
är fruktansvärd
och hemsk

den skär
den skriker
den slår

den sårar mig
på alla
möjliga ställen
där du finns
och minnena flyger förbi
som en film

hjärtat blir större
och tyngre
och jag kan inte stå
på mina egna
två ben
längre

men

känslan
av att se dig igen
kan ej beskrivas
med ett ord

så vacker
så härlig
så underbar

så jag kan vänta
ett år
två år
på dig

för jag vet
att även
om smärtan
av saknaden
är så stor
som den kan bli
så kommer jag älska
att se dig igen




Övriga genrer av greajt
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-10 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

greajt
greajt