Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

There's No Truth

 

~~

fel idag

rätt i morgon


lärdomskolapps

 

frivolts

bakläxa

vänd rätt

 

därav kalopps

 

magkänsla

på rätt sätt

 

mätt

 

Lyckligt Full

i

Skratt

 

veta fel

är rätt

 

så sett

~~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-23 05:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri