Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke




Har jag förstått rätt
Jag kunde inte har så fel ändå

Så mycket onödig oro
För ingenting

Jag borde ha vetat bättre

Men nu vet jag
Hur jag funkar

Det går att lära om
Det går att köra nya vägar
Även om man kör vilse

Man hittar alltid rätt
Till slut




Fri vers av Fånga dagen
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-10 23:30



Bookmark and Share


  Ilona _L
Ja, kära du så skönt att du kommit till insikt!
Tänk all den oro vi ständigt går och bär på!
Oron är räntan vi betalar idag - för morgondagens händelser!
Var det någon klok person som sa...
2008-06-11

  Sladjana Zubcevic
F I N T
2008-06-11

    Askes
Optimistiskt och fint.
2008-06-10

  anits VIP
Härligt för dig
du har kommit
till insikt du vet
hur du din kropp
reagerar så skönt
2008-06-10

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Bra insikt
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen