Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag som krossar kärlekensfärg


Först börjar det en anning
kvar har jag några enkla
svaren kommer efter mig
och allt jag vill är att bli
Jag upprepar allt
som gör mig mer lik dig

Ibland krossar jag
och du är min enkla
försvarslösa träning
och klart gör jag misstag
och inte lär
efter kommer du
som är som mig
något svårare
kalla mig för besvär




Fri vers av daniele
Läst 211 gånger
Publicerad 2008-06-10 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele