Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖDET




Att mitt hjärta

valde just Dig

av

alla andra människor


Det är skrivet i tiden


Att min själ

älskar din själ


Det är skrivet i tiden


Att Du kom

i mitt liv


Det är skrivet i tiden

och

Det är mitt öde ...



Att ditt hjärta

valde just Mig

av

alla andra människor


Det är skrivet i tiden


Att din själ

älskar min själ


Det är skrivet i tiden


Att jag kom

i ditt liv


Det är skrivet i tiden

och

Det är ditt öde ...



- Det är ditt och mitt öde -




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 386 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-11 00:26



Bookmark and Share


  mare VIP
...bra....tänkvärt...
2008-06-11

    Lindizz
Väldigt vackert..
2008-06-11

  Carola Zettergren
Vackert och mjukt!!!
2008-06-11

  Quasimodo
Kärleksfullt för ödet och för det som blir !!!
2008-06-11

  Nasrin
Kärleksfull och fin!
2008-06-11

    Mr.painter
Jättebraaaaaaaaaaa
2008-06-11

  Havsbris
Ödet, det heter så,
man ska aldrig få veta
varför saker händer
och när...

man måste bara leva,
följa med och vänta
eller inte är upp till
varje och en; ändå
är det ödet som skrev
så...

en dilemma som många
känner till, man måste
man lida i väntan? OM
är det så att livet har
skrivits innan vi födds,
varför gråta då istället
för att acceptera och
inte påverka ödet, som
kan vara ödet ändå?
ahhahaha

det är komplicerad saker,
det är bara att ta lungt
och andas...
2008-06-11

  Carola Viola Hedelius VIP
Du kan verkligen få en att känna med dikten
Få en att längta till sådan kärlek
Och de som känner
tack för dina kärleksdikter
2008-06-11

  Karl-Bo Lundstedt VIP
mycket fin o insiktsfull..
kb
2008-06-11

  anits VIP
Vemodigt och kärleksfullt
skrivet
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic