Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla gör vi felaktiga och ogenomtänkta val i våra liv



Det viktigaste är

att vi förlåter oss själva

för att vi valde

som vi gjorde

och

att vi lär

av våra misstag


Vi har rätt

att inte vara

som

vi en gång var


Vi har rätt

att

förändras och utvecklas


Vi utvecklas

när

vi vågar ta

steget ut

i det okända


Livet är härligt

och

det är Du också


Ingen av oss är perfekt

därför är det viktigt

att erkänna sina fel och brister

och ta ansvar för dessa


Var glad

att

just Du är Du




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 444 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-11 19:49



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
även de mest enkla gåvor i ord, kan bli livstidens skatter, :)

*vill måla det här på väggen..*
2008-06-18

  * Ammi *
javisst såna kloka ord, att kunna förlåta sig själv är stort, men man måste försöka!
2008-06-13

  Quasimodo
Så klokt och sant för att vara och leva !!
2008-06-12

  mare VIP
...som sången : du vet väl om att du är värdefull.....och att vi ständigt lär av livet....bra...
2008-06-11

  Havsbris
jag är väldigt glad och
stolt över mig ;o)
ingen problem där,,,

det finns inte mycket
att säga, du har rätt
i, man ska vara sig
själv vad som helst,
med viss gränser
för att vi är inte ensamma
i världen, så med
respekt för andra, de
som vi inte ignorar, då
allt funkar bra ,o)
2008-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Det är inte alltid jag har anledning att vara det även om tanken i sig är god.
2008-06-11

    Mr.painter
Jättebra o alldeles sant
2008-06-11

  karenina VIP
ja, livet är en vacker gåva och vi är alla en del av den.
2008-06-11

  Karl-Bo Lundstedt VIP
MYCKET-MYCKET-MYCKET
BRA FORMULERAT.....
APPLÅJJDER.....
KB
2008-06-11

  Ronny Berk
en väl tänkt insikt och väl formulerad text om livs vara och kunna...ja...
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic