Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nervositeten





Blodiga rester faller från mina läppar.
Och jag har räknat sekunderna.
546, 547, 548.
Du är 548 sekunder sen.
Och jag har tuggat sönder min tunga.








Fri vers av Mangetsu
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-11 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu