Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag saknar henne lycklig

Min vän vill att jag ska skriva igen.
Jag har nästan slutat.
Och jag vet inte varför.

Hon saknar mina tankar i ord.
Och jag saknar henne lycklig.

Jag skulle vilja läka henne.
Med ett osynligt plåster.
Men jag vet att det inte skulle fungera.

Hon tittar på mig och suckar.
Där vi sitter med var sitt glas vin.
Och studerar människor.

Hon vill att vi ska vara tokiga.
Att vi ska vara galna av liv.
Göra något helcrazy.
Något som får oss att skratta.
Och glömma den verklighet vi lever i för en stund.

Hon ler när jag pratar om honom.
Och tycker det är vackert.
Trots att jag blixtrar i ögonen av ilska.
Men det är för att hon vet sanningen.
Hon vet sanningen om mig.
Sanningen om varför jag älskar ibland.

Så nu skriver jag igen.
För min vän.
För jag saknar henne lycklig.




Fri vers av Glittra G
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-11 21:59



Bookmark and Share


  Gronia
Din vän måste ha blivit otroligt glad.. Sista stycket ; mycket vackert
2008-06-19

  korpfjäder
Det uttrycket \"saknar henne lycklig\" ligger som en fyllning inuti en liten aning syrlig karamell. Gillar ärligheten och det vardagliga språket i den här texten som ändå innehåller vackra poetiska bilder.
2008-06-12

  Dr Jimmy Johansson The 777
Sanningen om varför jag älskar ibland.
2008-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Vänner som förstår...Så härliga de är!
2008-06-11

  Tina-sol
Saknar henne också...

Älskar den som blixtrar av ilska. Samt den där jävla idioten som hon älskar som jag aldrig mött. Så vackra, så hopplösa, så sanna!
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G