Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är lite långt bort, men tiden räcker kanske inte dit


om jag ändå hade mött dig

Lite sent omkvällen
det lyser ifrån fönster
imitten från en bleknad
som bara reflekterar
sin rädsla mot mitt mod

Nära tolvslaget mjuknar rösten
från allt skrik till en kyss
på pannans lätta glans
av nervösitet slocknar ljuset
till förälskelse somnade brevid




Fri vers av daniele
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-12 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele