Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången







Musik smeker dina sinnen
Flöjten spelar under händernas
mjuka omfamning

Röster sjunger så underbart
Vackert så att jag vill gråta en stund

Jag vill sjunga med
jag vill vara med där sången började

Jag vill aldrig att sången ska ta slut
spela den för mig hur många gånger du vill
Jag kommer aldrig att tröttna


I sången ligger
mitt egna paradis

Själen får lugn en stund
Det är då när sången
spelar en stund för mig




Fri vers av Fånga dagen
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-12 15:19



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Wow så vacker...och så får själen en lugn stund....ljuvliga ord att läsa..bokmärke och applåd...
2008-06-12

  Ilona _L
Jätte härligt!
Musiken har ju den kraften, att spela på våra känslor!
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen