Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligheternas möjlighter :-)

Jag sitter och tänker
och tänker och tänker

och tänker på vad jag hade haft
och tänker på vad jag kunde fått

Listan blir längre och längre
och tråkigare och tråkigare ...

Så vänds min blick till nuet
och jag börjar finna tråden

den sköra vackra tråden
som blänker i silver och guld

Den gyllne tråden
Glädgen i att ge

Listan blir längre och längre
och roligare och roligare

Så ligger jag ihopkrupen på golvet av skratt
jag sätter mig upp i tårar

i glädjetårar och av skrattets rus
väcks jag av verkligheten

där möjligheternas möjligheter
kastar tusen tillfällen

av möjligheters möjligheter

En solstråle letar sig in
i mitt mörka rum

Där bländas jag av reflexen från en bok
En bok jag läst ut och in

Men aldrig så djup i mitt sinn

Möjligheternas möjligheter




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-12 20:08



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Nice.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna