Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan




Vi skulle åter

behöva stanna upp
orörliga

söka upp
bortglömda stigar

till de grönskande gläntorna

Vi borde ligga en stund


förenas
med skuggan och solens värme





Fångade av vår egen svaghet

måste vi finna kraften att bryta
dess förlamning

Med hjälp av morgondaggens
glänsande droppar

kommer vår önskan och dröm

en dag att gå i uppfyllelse




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 788 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-06-12 21:24



Bookmark and Share


  blekhet VIP
Vackert och sensuellt! Gillas!
2015-01-21

  träsnidaren
Sexigt, vackert och mycket hoppfullt! Härlig text.
2013-07-14

    ej medlem längre
Innerlig sensualism...gillar!!!
2013-01-11

  Chawa VIP
Det är i tystnaden
och stillheten
vi kan höra det öra
som tar emot våra
önskningar... Bravo för denna!
2013-01-02

  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2012-12-12

    ej medlem längre
Tysttassande
smygande
uppmaningar
som öppnar upp
2012-12-03

    J. Herward
det finns en stund som anses helig, magisk och som har skilldrats, gestaltats och berättats otaliga gånger... det är minuterna innan solen går upp klockan 2:30 en midsommar morgon... den har du just beskrivit. och ja, vi borde alla återvända till naturen och inandas livets essens...

Du har en underbar förmåga:)
2011-02-04

  Johan Bergstjärna VIP
Härlig önskan hoppfullt och vackert.
2010-11-02

  Mr Lindemann VIP
Ibland känns det svårt att hitta den inre kraften
det där som driver en vidare
som gör att man orkar med tillvaron
står emot verklighetens grå plädd
ansar eller inventerar så i det inre efter
motkraften
2010-08-15

  Nils Teodor VIP
Vacker!
2010-08-07

  oMareld
vackert skriftat
2010-07-27

  Göran P Rödholm
Ren och fin dikt. Gillar framför allt första halvan.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln