Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bestämde idag







idag var det jag som bestämde vart
jag skulle lära min kropp

Den ställde upp för mig
när jag spände mina muskler
Den följde mig och svek mig ej

Om jag bara har tankens kraft
Om tanken min är tillräckligt stark
Så ska jag klara av min kropp igen

Jag måste både vara snäll och lite hård
för det måste ju ge nått resultat
Ökad styrka ökad rörlighet
Minskad smärta det är det jag längtar
allra mest efter

Att få kunna gå i skog och mark
hur långt jag vill

Det kan väl inte vara för mycket
begärt av någon som är kanska ung ännu
Som har ett halv liv kvar att leva

Jag förtjänar allt detta
Och mera därtill




Fri vers av Fånga dagen
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-13 14:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt att läsa
och så bestämd
du är
lycka till
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen