Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"nobody\"



jag vill skrika ut vad jag känner
det var ju bara någon dag sedan
vi pratade och kom överrens

du övergav mig så fort det kom ett sms

du lovade mig sällskap
du lovade mig hjälp
du lovade mig stöd

du är inte hemma
du glömmer ringa
du byter \"värld\"

jag blir \"nobody\"
jag finns inte till


jag vill bara skrika och slå, så att du förstår
men jag tror inte det hjälper

du ser inte vad jag ser
du upplever inte vad jag känner
du hör inte dina egna ord

du är inte medveten om att dina
handlingar
skadar mig bit för bit

hjärtat vissnar som en blomma utan vatten
du ser mig inte
jag blir \"nobody\"




Fri vers av Firefairy
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-13 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Firefairy