Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dubbel hetta

gardinen böljar mjukt för den ljumma sommarvinden som ytterst lite skänker svalka från dagen långa hetta
långt borta hörs mullret från åskan som drog förbi utan att bidra med någon väta
i sovrummet möter min kropp din och dina ögon lyser av åtrå
drar handen genom håret, känner de silkeslena stråna mellan fingrarna
fjunen i nacken smeker mina fingertoppar och när de når nacken går en rysning genom kroppen ner i tårna
följer musklerna ut över axlarna och fram över bröstkorgen möter ditt hjärta med en fjäderlätt kyss och låter
händerna vandra ner mot din midja
du fnittar till, men ögonen glöder och du sväljer den kittliga känslan som sprider sig genom kroppen när jag
låter mina armar omfamna dig i en intensiv närhet.
mina läppar möter dina
och vi sjunker ner bland lakanen
för ännu mera hetta i sommarvinden




Fri vers av Firefairy
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-30 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Firefairy