Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

respektlöst

du sviker
du sårar
det svider
respekt, är som ett dimmigt moln
jag vill att du förstår




Fri vers av Firefairy
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-25 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Firefairy