Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det handlar om att leva

Det handlar om att leva

om att finnas till



Varför blir all min oro kvar

här inuti...





Där ute blåser vinden kall

där ute har jag sökt dig överallt






Du vet där väger leder till ett hav

precis där vid krönet där husen står på rad






Jag vill veta, hör du mig

Svara och säg att du är där







Kan du säga mig hur man gör

Hjälp mig att leva




Kom kom så jag får ro

I mitt sinne kom











Fri vers av Spune-mi
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-06-14 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi