Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hat vs kärlek

Att just vi två

vände om det vi hatade




Varför lyckades vi





vilken är kärleken som till oss kom






att våga igen...







har de bittra tårar lämnat mig

för att ge dig plats






Fri vers av Spune-mi
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-14 13:01



Bookmark and Share


  blaite
Kärleken har många sidor alltså..blaite
2009-04-28

  Larz Gustafsson VIP
Den kan ju övervinna allt, denna kärlek...
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi