Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge fan i mig och låt mig vara





Jag trodde i vuxenvärlden
att inga mobbare skulle finnas

Men här på poeter har
jag tydligen drabbats av någon
som inte gillar mig

Det gör mig lessen

Snälla låt mig bara vara

Jag vill ingen nått illa alls
Utan det enda jag vill
Är att skriva
och få beröra andra
människor här
Med mina
egna ord




Fri vers av Fånga dagen
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-14 18:14



Bookmark and Share


    anakin
grejen är den att vissa aldrig blir vuxna alls.
synd att du drabbas av packet.
2008-06-29

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Vetr du vännen....
Det är mycket skadade
människor som gör så
de har vänt både livet
och sig själva ryggen
och ser endast sitt ego
som gud.....
Så lyssna INTE..
Tack för att Du tog upp det..
kb
2008-06-15

  ¤Anne¤
det är så otroligt att vuxna människor
beter sig som barnrumpor på denna sait!
Varför inte ge er av till ett privat
chatroom och snacka där, istället för
att ge er på andra som bara vill skriva
sina texter på denna sidan.
Jag tycker att det är synd att du måste
skriva denna text här, och jag håller
med dig totalt
skrev en egen för några månader sedan:
http://poeter.se/viewText.php?textId=603
668
kram anne

2008-06-14

  Anders Nordlander VIP
Elakheter blir man aldrig fri från i denna världen, det handlar om att få synas. Blir man inte sedd pga. godhet, så kan det bli så att man väljer att synas med hjälp att elekheter. Stå på dig så ingen annan står på dig!!!
2008-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Just det!
Även jag har fått min släng av sleven.
Nu har vi båda blockerat förövaren i fråga.
Sedan finns det andra som ägnar sig åt att söka angreppspunkter. Som nazistiska hyenor.
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen